Sopot Beach Rugby 2015 - wyniki

MISTRZOSTWA POLSKI MĘŻCZYZN

Eliminacje:  Lechia Gdańsk v Obelisk Bełchatów 8:0, Ogniwo Sopot v Czarni Pruszcz Gd. 3:3, Posnania Poznań v Alfa Bydgoszcz 5:1, Skra Warszawa v AZS AWFiS Gdańsk 4:3, Posnania Poznań v Obelisk Bełchatów 5:1, Skra Warszawa v Czarni Pruszcz Gd . 0:5, Lechia Gdańsk v Alfa Bydgoszcz 6:1, Ogniwo Sopot v AZS AWFiS Gdańsk 5:1, Alfa Bydgoszcz v Obelisk Bełchatów 4:1, AZS AWFiS Gdańsk v Czarni Pruszcz Gd. 4:2, Lechia Gdańsk v Posnania Poznań 4:1, Ogniwo Sopot v Skra Warszawa 4:3.

Ćwierćfinały
Alfa Bydgoszcz v Skra Warszawa 4:3
Obeliks Bełchatów v AZS AWFiS Gdańsk 3:4

Półfinały
Lechia Gdańsk v Czarni Pruszcz Gd. 4:1
Ogniwo Sopot v Posnania Poznań 1:5

Mecz o 7 miejsce: Obeliks Bełchatów v Skra Warszawa 0:3
Mecz o 5 miejsce:  AZS AWFiS Gdańsk v Alfa Bydgoszcz 2:4
Mecz o 3 miejsce: Czarni Pruszcz Gd. v Ogniwo Sopot 0:3
Mecz o 1 miejsce: Lechia Gdańsk v Posnania Poznań 5:1

1.Lechia Gdańsk;
2.Posnania Poznań;
3.Ogniwo Sopot;
4.Czarni Pruszcz Gdański;
5.Alfa Bydgoszcz;
6.AZS AWFiS Gdańsk;
7.Skra Warszawa;
8.Obeliks Bełchatów.

MISTRZOSTWA POLSKI KOBIET

Eliminacje:
Warsaw Ladies Frogs v Błyskawice Rugby Wrocław 5:1; Czarne Pruszcz Gd. v Biało-Zielone Ladies Gdańsk 0:6; Black Roses Poznań v Diablice Ruda Śląska 4:0; Delia Atomówki Łódź v AZS AWF Syrenki Warszawa 1:3; Warsaw Ladies Frogs v Tygrysice Orkan Sochaczew 3:1; Czarne Pruszcz Gd. v RzKS Juvenia Kraków 0:6; Diablice Ruda Śląska v Błyskawice Rugby Wrocław 3:0; AZS AWF Syrenki Warszawa v Biało-Zielone Ladies Gdańsk 0:5; Black Roses Poznań v Warsaw Ladies Frogs 4:0; Delia Atomówki Łódź v Czarne Pruszcz Gd. 6:0; Błyskawice Rugby Wrocław v Tygrysice Orkan Sochaczew 1:3; Biało-Zielone Ladies Gdańsk v RzKS Juvenia Kraków 6:0.

Ćwierćfinały

10.Czarne Pruszcz Gdański.

SOPOT BEACH RUGBY

Eliminacje:
Arka Jastrzębie v KR Sparta Jarocin 6:2; RC Lechia Veterans v Crossfit Trójmiasto 3:1; Chaos Poznań v RC Legia Warszawa 0:7; Old Blacks Pruszcz v Banici  Poznań 0:5; All Stars Ogniwo v Wataha RC Zielona Góra 6:0; Gentelmens Łódź v RC Arka Rumia 3:0; Rugby Białystok v Przyjaciele 3:3; Mafia Wołomin v KR Sparta Jarocin 3:3; Toruński Klub Rugby v Crossfit Trójmiasto 2:2; Łowcy Muszelek v RC Legia Warszawa 1:4; Tytan Gniezno v Banici  Poznań 2:4; Frogs Warszawa v Wataha RC Zielona Góra 6:0; KS Ciechan v RC Arka Rumia 0:2; Nadzieje Ogniwo v Przyjaciele 2:2; Arka Jastrzębie v Mafia Wołomin 1:3; RC Lechia Veterans v Toruński Klub Rugby 5:2; Chaos Poznań v Łowcy Muszelek 2:4; Old Blacks Pruszcz v Tytan Gniezno 1:4; All Stars Ogniwo v Wataha RC Zielona Góra 6:0; Gentelmens Łódź v KS Ciechan 3:1; Rugby Białystok v Nadzieje Ogniwo 2:3; Mafia Wołomin v Nadzieje Ogniwo 2:0; RC Lechia Veterans v Gentelmens Łódź 1:2; RC Legia Warszawa v Frogs Warszawa 2:1; Banici  Poznań v Arka Jastrzębie 5:2; Crossfit Trójmiasto v Przyjaciele 2:6; Łowcy Muszelek v RC Arka Rumia 1:5; Tytan Gniezno v All Stars Ogniwo 2:2; KR Sparta Jarocin v Rugby Białystok 2:2; Toruński Klub Rugby v KS Ciechan 0:4; Chaos Poznań v Old Blacks Pruszcz 6:0; KR Sparta Jarocin v Toruński Klub Rugby 6:0; Rugby Białystok v KS Ciechan 5:0; Arka Jastrzębie v Tytan Gniezno 1:2; Łowcy Muszelek v All Stars Ogniwo 3:2; RC Lechia Veterans v Nadzieje Ogniwo 3:1; Przyjaciele v RC Arka Rumia 0:1; Crossfit Trójmiasto v Łowcy Muszelek 2:1; Chaos Poznań v Rugby Białystok 1:4; Frogs Warszawa v Nadzieje Ogniwo 1:1; RC Arka Rumia v Tytan Gniezno 2:4; Mafia Wołomin v Banici  Poznań 1:6; Gentelmens Łódź v RC Legia Warszawa 1:3; RC Lechia Veterans v Frogs Warszawa 1:3; Crossfit Trójmiasto v All Stars Ogniwo 1:4; Arka Jastrzębie v Przyjaciele 1:2; Chaos Poznań v Ks Ciechan 4:3.

Mecz o 3 miejsce: Mafia Wołomin v Gentelmens Łódź 2:1
Mecz o 1 miejsce: Banici  Poznań v RC Legia Warszawa 3:4