Zostań partnerem naszych projektów

Każda współpraca jest dla nas ważna i wyjątkowa, dlatego przygotowujemy dedykowaną ofertę dostosowaną do każdego projektu oraz indywidualnie omawiamy formę partnerstwa z każdym z naszych sponsorów.

Nasze działania

Sopot Beach Rugby

sportowa wizytówka Sopotu

Ogniwo Sopot Women’s

Żeńska drużyna rugby w Sopocie

Akcje pomocowe i proekologiczne

Organizujemy akcje w słusznej sprawie

Darowizna

Wszystkie osoby, chcące wesprzeć podejmowane przez nas działania zachęcamy do przekazania darowizny na rzecz Fundacji.

Co roku organizujemy jeden z większych turniejów rugby na plaży w Europie. Sopocką plaże podczas wydarzenia odwiedza bardzo duża liczba drużyn i kibiców. Towarzyszący imprezie potencjał medialny od wielu lat przekuwamy w dobro. Pomagamy potrzebującym, zbieramy pieniądze i prowadzimy różnego rodzaju akcje edukacyjne. Przed nami rok 2020 i kolejne wyzwania, takie jak Sopot Beach Rugby, czy kolejny ligowy sezon dzielnych rugbistek z Sopotu. Bądź częścią Fundacji Hodura – Zapraszamy!

Ważna informacja

Od podstawy opodatkowania można odliczyć darowizny w kwocie nie wyższej niż 6% (dla osób fizycznych) i 10% (dla osób prawnych) uzyskanego dochodu.

Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółami dotyczącymi darowizn dostępnymi w poradniku NGO.

Dane do przelewu tradycyjnego

Fundacja Sportu i Rekreacji Edwarda Hodury

81-756 Sopot, ul. B. Chrobrego 11/1.

NIP 585-142-06-09
Regon 22016620

ING Bank Śląski:
SWIFT – INGBPLPW:

Darowizna (PayPal)

Dziękujemy, jeżeli chcesz pomóc Fundacji im. Edwarda Hodury! Użyj niniejszego formularza, aby dokonać wpłaty przy użyciu PayPal’a. Kliknij ,,Przekaż darowiznę” i napisz w komentarzu cel na który chcesz przekazać środki. Stwórzmy coś razem!

Dane osobiste

Suma Darowizny 10,00zł